نور گیر

نورگیر از دیروز تا امروز

 

 

 

 

نورگیر از دیروز تا امروز : نور، آهنگ حیات بشر بوده و در معماری کالبد روحی یک بنا به شمار می آید.

استفاده از نور طبیعی به عنوان یک عامل حیاتی در معماری مدرن و سنتی و طراحی ساختمان ها و دکوراسیون منازل شناخته شده است.با بهره گیری از نور گیر ها می توان درکل روز از نور طبیعی و خواص معجزه آسای ان استفاده کرد شایان  ذکر است که استفاده از نورگیر ها نقش مهمی در طراحی پایدارو فرایند معماری سبز و بهینه سازی انرژی ایفا می کند.
تاریخچه استفاده از نورگیر ها به دوران باستان تمدن های اولیه مصر و روم برمی گردد و در معماری های ایرانی استفاده از نورگیر ها از دیرباز با سبکی منحصر بفردانجام می شده است . این نورگیر ها که اغلب به صورت پنجره های سقفی بودند برای انتقال نور و گاها برای تهویه هوا مورد استفاده قرار می گرفتند. به شکلی که این نورگیر ها همه یا بخشی از سقف را به منظور نور رسانی به داخل ساختمان اشغال می کنند.


از این رو مقاومت و عایق بودن نورگیر ها در برابر باد و باران اهمیت زیادی دارد. از انواع نورگیر های مورد استفاده در زمان های قدیم می توان به :نورگیر بازشوی سقفی ، نورگیر لوله ای ، نورگیر شیب دار و .. اشاره کرد ، که امروزه جای خود را به نورگیر های حیاط خلوت، پوشش سقف پاسیو ، پوشش سقف استخر ، نورگیر های پلی کربنات ، حبابی و گنبدی داده اند که متشکل از دو بخش حبابی و فایبر گلاس می باشند.

کاربرد ها و موارد استفاده  نورگیر ها:

همانطور که در بالا نیز اشاره شد این نورگیر ها برای پوشش سقف استخر، باشگاه های ورزشی ، فروذگاه ها و سامانه های مسافربری ، اماکن تفریحی و توریستی ، تعمیر گاه های پیشرفته و مدرن ، پارکینگ ها هتل ها و بیمارستان ها و مجتمع های مسکونی و تجاری ، نمایشگاه ها ، آلاچیق ها ، پوشش سقف پاسیو و..  مورد استفاده قرار می گیرد.
نوع ، جنس و ترکیب رنگی مورد استفاده در نورگیر ها علاوه بر سلیقه مشتری به نوع محل استفاده آن ها نیز بستگی دارد.

مراحل نصب نورگیر توسط شرکت نورگیرسازان

مراحل نصب نورگیر:

امروزه در سازه های نوین ساختمانی در کلیه کشورهای پیشرفته استفاده از نور طبیعی بسیار با اهمیت می باشد، از این رو مهندسین معمار تمام تلاش خود را برای بهره گیری از فضاهای نورگیر در ساختمان انجام می دهند. شرکت نورگیر سازان با بهره گیری از اطلاعات و پلان های روز دنیا تلاش دارد تا سطح کیفی محصولات خود را در سطح و استاندارد های معتبر دنیا در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

از جمله این محصولات می توان به نورگیر های کوپل (نورگیر حبابی)، بارانگیر، سایبان، سردرب و ...  نام برد.

نور خورشید با منابعی سرشار از ویتامین دی نیازی ضرروی برای افراد می باشد و از آنجا که افراد بیشتر تایم خود را در فضاهای سر پوشیده می گذرانند، نیاز دارند که نور کافی و بدون اشعات مضر به بدن آنها برسد. نورگیر حبابی شرکت نورگیر سازان با بهره گیری از بهترین محصولات و زبده ترین نیروهای مهندسی و اجرایی سعی در ایجاد فضای نورگیر مناسب برای مصرف کنندگان می باشد.

ابتدا مهندسین طراح شرکت از محل مورد نظر بازدید به عمل می آورند و پس از طراحی و ارائه آن به مشتری. نیروهای اجرایی شرکت جهت اجرای سازه مهندسی طراحی شده به محل اعزام می گردند. این سازه ها با توجه به طراحی می تواند به صورت خرپا باز، ضربدری، T , I و.... اجرا می گردد. سپس گروه نصب و آببندی شرکت که وظیفه نصب نورگیر های حبابی یا انواع ورق های اکریلیک، پلی کربنات فلت، چند جداره و.... را دارند. به محل اعزام می گردند.

علاوه بر پوشش دادن کلیه نورگیر های ساختمان از جمله سقف حیاط خلوت، پوشش سقف پاسیو، راه پله، نورگیر سقفی، پوشش رمپ و کلیه void ها، شرکت نورگیر سازان اقدام به اجرای محصول کاربردی دیگری برای ساختمان های اداری و مسکونی می کند که از جمله آن می توان به انواع سقف پارکینگ، پوشش سقف استخر، بارانگیر، سایبان و ... نام برد.

یکی از ویژگی های مهم نیروهای شرکت نورگیرسازان شامل کارشناس بازدیدکننده,طراح,نیروهای اجرایی و ... سعی دارند که پروژه اجرایی را با بالاترین سرعت و بهترین کیفیت و کوتاهترین زمان تحویل مشتری دهند.

نورگیر

یکی از بهترین راهکار ها جهت استفاده از نور طبیعی در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و ... استفاده از نورگیر سقفی هست که از تنوع در نوع برخوردار می باشد. از انواع نورگیر سقفی پرکاربرد می توان به نورگیر حبابی اشاره نمود که برای سقف پاسیو و سقف حیاط خلوت و ... استفاده می شود. نورگیر سقفی پلی کربنات، نورگیر شیشه ای هرمی، نورگیر کشویی و ... از دیگر انواع نورگیر سقفی استاندارد می باشد.

استفاده از نورگیر سقفی در سازه و ساختمان

امروزه در معماری مدرن از انواع روش ها و تجهیزات برای هر چه بهتر و زیباتر شدن ساختمان ها بهره گرفته می شود. یکی از نکات مهم در طراحی و معماری ساختمان ها استفاده حداکثری از نور طبیعی می باشد. استفاده از نورگیر های سقفی یکی از روش های مناسب برای ورود نور خورشید به ساختمان محسوب می شود. از مزایای بهره گیری از نورگیر های سقفی تامین بخشی از نور ساختمان، کاهش هدر رفت انرژی گرمایی و سرمایی و ایجاد نمای زیبا از مناظر بیرون می باشد

انواع نورگیر سقفی

در حال حاضر استفاده از نورگیر های سقفی در ساختمان سازی رونق زیادی دارد و از این نورگیر ها جهت سقف پاسیو، سقف حیاط خلوت، سقف آشپزخانه و ... بهره گرفته می شود. همچنین از انواع نورگیر های سقفی جهت سقف پارکینگ، استخر و ... می توان بهره گرفت که به زیبایی فضا نیز می افزاید. نورگیر های سقفی با توجه به نوع ساخت و کاربرد هایی که دارد انواع مختلفی را شامل می شود.

نورگیر سقفی با پایه فایبرگلاس و ورق اکریلیک

نورگیر های ساخت شرکت نورگیر سازان از پایه های فایبرگلاس کلاس A و ورق های اکریلیک 3 میلیمتر ضخامت، تایوانی استفاده می گردد. که با شاسی کشی مناسب توسط محاسبات دقیقی که توسط مهندسین شرکت انجام می شود محیط مورد نظر شما را در موراد زیر برای اجرای نورگیر مهیا می نماید:

  1. سقف پاسیو طبقات همکف و سقف پشت بام 
  2. سقف حیاط خلوت 
  3. سردرب
  4. سقف پارکینگ
  5. گلخانه
  6. پوشش سقف استخر 
  7. رمپ
  8. سقف تراس
  9. پارکینگ های شخصی و عمومی
  10. کلیه void های مراکز تجاری ،اداری، مسکونی و....

نورگیر با انواع ورق پلی کربنات

نوع دیگر پوششی برای نورگیر، سقف حیاط خلوت، پوشش سقف پاسیو و سقف استخر که شرکت نورگیر سازان استفاده می کند، استفاده از انواع ورق پلی کربنات 6 میلی متر 2 جداره، ورق پلی کربنات فلت در میل های گوناگون، ورق پلی کربنات 8 میل، 10 میل و... می باشد، که با طراحی های مهندسی و با در نظر گرفتن زیبایی و ایمنی در حالت های قوسی، گنبدی، هرم و... اجرا می گردد که در فضاهای سقف پاسیو پشت بام، پارکینگ منازل شخصی و عمومی، پوشش انواع استخر رو باز، گلخانه و... بیشترین استفاده را دارد.

نورگیر حبابی

نورگیر حبابی یا نورگیر کوپل به دلیل آببندی توسط ایزوگام های مخصوص فایبر گلاس به صورت صد در صد آببندی می شوند که میتوان گفت به دلیل این امکان مناسب ترین پوشش برای پوشش سقف پاسیو و پوشش حیاط خلوت، انواع نورگیر ساختمانی در ابعاد بزرگ می باشند.

پلی کربنات و استفاده از آن در ساخت نورگیر

پوشش قسمت هایی  از ساختمان که به صورت نورگیر و یا حیاط خلوت ساخته می شوند یکی از مشکلاتی است که معمولا ساکنان این سازه ها برای ایجاد امنیت بیشتر سازه خود با آن درگیر هستند. پلی کربنات نوعی پلاستیک شفاف و سخت است و از خانواده ی پلیمرهای ترموپلاستیک می باشند. از این نواع از پلاستیکهای شفاف در قالب سازی، تغییرات حرارتی، نورگیر، سقف پاسیو، سقف استخر، پوشش رمپ، پارکینگ، پوشش مراکز تجاری و... استفاده می کنند. هم چنین در صنعت شیمیایی نیز کاربرد گسترده ای دارد. در این مقاله با نحوه اجرای سقف پلی کربنات برای این قسمت از سازه ها بیشتر آشنا می شوید.

 

پوشش سقف استخر با ورق پلی کربنات لانه زنبوری

ورق پلی کربنات چیست؟

معمولا ایجاد فضای پاسیو و یا حیاط خلوت بیشتر برای ساختمان هایی در نظر گرفته می شود که از نور طبیعی کمی برخوردار هستند. تجهیز شدن سازه ها به حیاط خلوت باعث می شود تا ساختمان ها در طی روز از مقدار نور طبیعی بیشتری برخوردار شده و از فضای زیبای پاسیو در زندگی خود لذت ببرند. به همین دلیل پوشش سقف حیات خلوت یا پاسیو با متریال های ضخیم و تیره مانع از رسیدن نور طبیعی به محیط منزل می شود.برای همین استفاده از متریال های محکم و با دوام و با قابلیت نور دهی بالا در این سازه ها بسیار مورد توجه است. اجرای سقف پلی کربنات با روشی کاملا اصولی باعث می شود تا علاوه بر داشتن فضایی زیبا برای نگهداری گل و گیاه این ساختمان ها از نور طبیعی روز به مقدار قابل توجهی برخوردار شوند.

کاربرد ورق پلی کربنات در ساخت نورگیر

امروزه با پیشرفته شدن صنعت معماری و ساختمان سازی از پلی کربنات به جای شیشه در بخشهای مختلف ساختمان به خصوص برای پوشش سقف پاسیو، و در خانه های ویلایی که اکثرا دارای استخر رو باز هستند به عنوان سقف استخر نیز استفاده می کنند. ورقهای پلی کربنات به دلیل داشتن انواع متنوع و در اندازه های گوناگون کاربرد گسترده ای را در صنعت ساختمان به خصوص مصالحی که برای ایجاد نورگیر از آنها استفاده می شود ، فراهم کرده است. همچنین به دلیل داشتن تنوع رنگ در ورقهای پلی کربنات می توان در ساخت نورگیر، پوشش سقف پاسیو و سقف استخر,پوشش سقف حیاط خلوت طرح های زیبایی را پیاده سازی نمود.

استفاده از ورق های پلی کربنات 2 یا چند جداره به علت عمر طولانی، خاصیت ضد uv و میزان نوردهی بالا و.... میتوان برای پوشش انواع نورگیر مانند نورگیر سقفی, پوشش پاسیو, پوشش سقف سوله, پوشش سقف استخر و پارکینگ حیاط . استفاه نمود. نوع نصب ورق پلی کربنات تاثیر بسزایی در عمر استفاده از این نوع ورق را دارد بطوری که باید در نصب فواصل بین ورق ها، استفاده از یراق الات المینیومی مناسب و مخصوص و... را در نظر قرار داد.

 

پارکینگ حیاط با ورق پلی کربنات 2 جداره

اجرای سقف پلی کربنات

این ورق ها از متریال پلیمری از خانواده تومو پلاستیک تولید می شوند. استحکام و دوام بالای این محصول در برابر عوامل محیطی و جوی باعث شده است تا در میان مصرف کنندگان برای خود دارای محبوبیت زیادی شود. از این محصول بیشتر در سقف گلخانه ها برای کم کردن اشعه خورشید و عایق نمودن این فضا در زمستان استفاده می شود.  اما به دلیل قابلیت عبور نور در سقف حیاط خلوت و پاسیو نیز بسیار کاربردی است. اما برای اجرای سقف پلی کربنات باید مراحل مشخصی طی شود.

 

پارکینگ حیاط با ورق پلی کربنات 2 جداره

 

چگونگی اجرای سقف پلی کربنات  

با توجه به این که از این ورق ها جهت ایجاد امنیت بیشتر سازه استفاده می شود بنابراین نیاز است که حتما قبل از نصب ورق ها اقدام به زیرسازی برای نصب آن نمود. برای زیرسازی باید از قوطی هایی که برای این کار تولید می شود و در بازار موجود است استفاده نمایید. بعد از ایجاد این اتصالات نوبت به اجرای سقف پلی کربنات بر روی این شبکه ها است.

برای نصب و اجرای سقف پلی کربنات باید حتما ورق های پلی کربنات طوری قرار گیرند که در خلاف جهت وزش باد باشند. هم پوشانی در این ورق ها نیز بسیار مهم است. در صورت عدم رعایت این موارد امکان نفوذ رطوبت و آلودگی به داخل فضا وجود دارد.

برای سوراخ کردن صفحات باید از مته مناسب که اندازه آن کمی بیشتر از فضای در نظر گرفته شده برای بست است،استفاده شود. این کار مانع از شکستن ورق ها در زمان انبساط خواهد شد.  ورق بعدی باید بر روی ورق بعدی قرار گرفته و حدود 9 سانتی متر با آن هم پوشانی کند. برای برش این ورق ها می توان از اره های مخصوص این کار استفاده شود. این کار مانع از خرد شدن و شکستن ورق در زمان برش می شود.

 

پوشش نورگیر سقفی با پلی کربنان

نکات مهم در زمان نصب سقف پلی کربنات

  • حتما از اره های مخصوص این کار جهت برش ورق ها استفاده نمایید.

  • ورق ها باید هنگام اجرای سقف پلی کربنات بر روی هم قرار گیرند و هم پوشانی تا حدود 10 سانتیمتر صورت گیرد.

  • برای آب بندی باید از تسمه پلی کربنات و یا تسمه اچ آلومینیوم استفاده شود.

  • توجه کنید که ورق های پلی کربنات بیشتر در یک سمت خود مقاوم در برابر اشعه یو وی خورشید هستند. در هنگام اجرای سقف پلی کربنات  به این سمت توجه نمایید که به سمت بالا قرار گیرد.

  • برای نصب و ایجاد دوام بیشتر حتما از پیچ و واشرهای پلی کربنات استفاده نمایید.

  • برای آب بندی سقف پلی کربنات از چسب غیر قابل نفوذ با کیفیت بالا استفاده نمایید.

پلی کربنات و استفاده از آن در ساخت نورگیر

دلایل استفاده از ورق پلی کربنات

یکی از دلایل استفاده از پلی کربنات برای نورگیر و سقف استخر این است که این در طراحی ورق های پلی کربنات یک لایه ضد Uv برای مخافظت در برابر نور آفتاب استفاده می شود. همچنین به دلیل ضربه پذیر بودن این نوع از ورق ها نیز  ، گزینه ای مناسبی برای استفاده در ساخت نورگیر می باشد.

اما از مزایای دیگر این نوع از ورق های پلی کربنات برای ساخت نورگیر ، پوشش سقف پاسیو و سقف استخر می توان به کم هزینه بودن آن نسبت به مصالح دیگر اشاره کرد. سبک بودن و به صرفه بودن این نوع از پلی کربنات موجب شده است تا تقاضای زیادی در طراحی گلخانه ای داشته باشد  و از این رو استفاده از ورقهای پلی کربنات در زمینه کشاورزی نیز روز به روز گسترده تر می شود.

 

پوشش نورگیر سقفی با پلی کربنان

پوشش سقف پاسیو و حیاط خلوت

امروزه به علت بلند مرتبه شدن ساختمان از فضایی به عنوان نورگیر سقفی در سازه ها استفاده می شود. اما داشتن این فضا برای ساختمان ها اگر چه بسیار مفید و کاربردی است اما دارای مشکلات زیادی نیز است. ورود آلودگی و گرد و غبار از این قسمت از سازه به داخل فضای مسکونی و پایین آمدن درجه امنیت سازه از مهم ترین دلایلی است که ساکنان این سازه ها را بر آن می دارد تا برای پوشش این قسمت از فضای سازه خود فکری کنند.

برای همین از متریال های مختلفی جهت پوشش این فضا استفاده می شود. محصولاتی نظیر نورگیر حبابی و نورگیر سقفی  از محصولات متنوعی است که تولید کنندگان برای پوشش این قسمت تولید و در بازار به وفور وجود دارد، اما استفاده از ورق پلی کربنات و نحوه اجرای سقف پلی کربنات به صورت دقیق از گام های موثری است که تا به حال در این راه برداشته شده است.

برای اجرای سقف پلی کربنات به صورت کاملا دقیق و با استحکام بالا می توانید با مراجعه به صفحه تماس با ما سایت ما با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی نمایند.

نورگیر از دیروز تا امروز

نورگیر از دیروز تا امروز: نور، آهنگ حیات بشر بوده و در معماری کالبد روحی یک بنا به شمار می آید.

استفاده از نور طبیعی به عنوان یک عامل حیاتی در معماری مدرن و سنتی و طراحی ساختمان ها و دکوراسیون منازل شناخته شده است. با بهره گیری از نورگیر می توان درکل روز از نور طبیعی و خواص معجزه آسای ان استفاده کرد شایان  ذکر است که استفاده از نورگیر ها نقش مهمی در طراحی پایدارو فرایند معماری سبز و بهینه سازی انرژی ایفا می کند.
تاریخچه استفاده از نورگیر ها به دوران باستان تمدن های اولیه مصر و روم برمی گردد و در معماری های ایرانی استفاده از نورگیر ها از دیرباز با سبکی منحصر بفرد انجام می شده است. این نورگیر ها که اغلب به صورت پنجره های نورگیر سقفی بودند برای انتقال نور و گاها برای تهویه هوا مورد استفاده قرار می گرفتند. به شکلی که این نورگیر ها همه یا بخشی از سقف را به منظور نور رسانی به داخل ساختمان اشغال می کنند.

ادامه مطلب: نورگیر از دیروز تا امروز

نورگیرسازان تهران

نورگیر سازان تهران دارای طراحان حرفه ای در طراحی پوشش سقف پاسیو ، سقف استخر ، سردر ، سایه بان و انواع متنوع دیگر پوششهای نورگیر در کشور می باشد . نورگیرسازان با ارائه بهترین و با کیفیت ترین سازه های نورگیر هدف اصلی خود را در رضایت مشتریان می داند.

تماس با ما

نارمك ميدان نبوت خيابان آيت جنوبي بعد از خيابان براتي ساختمان تجاري پاساژ مرواريد طبقه٣ واحد١٤-02177941306

 

شماره تماس: 09120870368--02186028675--02177941306   مهندس پیله ور

 

فاکس:
77941456 - 21 (98+)
           پست الکترونیکی : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.